Facebook
Instagram
Varaa ilmainen suunnitteluaika →

Suunnittelu

Voit tilata maksuttoman suunnittelukäynnin sähköpostitse tai soittamalla meille.

Kotikäynnillä kartoitetaan toiveet ja tarpeet sekä suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaalle paras vaihtoehto ergonomiaa unohtamatta. Tarvittaessa suunnittelija ottaa kotikäynnille mukaan muutamia materiaalivaihtoehtoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelun voi myös aloittaa tulemalla myymälään tutustumaan laajaan valikoimaamme. Suosittelemme kuitenkin ajanvarausta, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman kattavasti.

Suunnittelua nopeuttaa, jos asiakas voi toimittaa tilan mitat tai pohjakuvan meille etukäteen. Käymme kuitenkin jokaisessa kohteessa ottamassa tarkistusmitat ennen materiaalien valmistusta, vastuu mittojen oikeudellisuudesta siirtyy silloin meille.

Vinkki
Löysitkö esim. lehdestä tai instagramista ihanan kalusteen. Ota kuva mukaan suunnittelijan tapaamiseen ja ammattilaiset suunnittelijamme muokkaavat sen sinun kohteeseen sopivaksi.

Kuvia suunnittelemistamme kokonaisuuksista

30.09.2021
Kaksi keittiöratkaisua ajatuksella ”panosta” tai ”pihistä”
29.09.2021
Kerrostaloasunto sai uuden keittiön Kuopion satamassa
Tee RT-Kalusteen outletissa mahtavia löytöjä!
Tilaa RT-Kalusteen ilmainen uutiskirje
Tilaajana saat ensimmäisenä tiedon mielenkiintoisista ja halutuista uutuuksistamme! Uutiskirjeessä kerromme mm. keittiöiden suunnittelusta, muutoskohteistamme ja annamme projektivinkkejä. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.