Facebook
Instagram
Varaa ilmainen suunnitteluaika →

Mittatilaus

Valmistamme keittiöt mittatilaustyönä Kuopiossa

Vuonna 1984 perustettu RT-Kaluste aloitti kalusteiden valmistamisen mittatilaustyönä 1980 luvun loppupuolella. Tuolloin syntyi ajatus ”mikään mitta ei ole ongelma”. Tämän periaatteen pohjalta toimimme edelleen, kun jokainen kaluste toteutetaan tarvittaessa mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme toimittaneet kalusteita mittatyönä yli 30 vuoden ajan.

Kalusteiden mitoitus tehdään aina asiakkaalle sopivaksi. Olemme toimittaneet mm. rekka-auton ohjaamoon sopivan eväslaatikon, massiivitammihyllystön viinikellariin ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Keittiöissä voi olla usein putkikoteloita ja palkkeja, jotka ovat ns. hukkatilaa. Näihin saadaan toteutettua esimerkiksi piilokaappeja, jotka toimivat näppärästi ponnahdussalvalla.

Meiltä saat myös kylpyhuone- ja wc-kalusteet tilan mukaisille mitoilla. Pieneenkin tilaan saadaan yleensä oikealla mitoituksella sopimaan säilytysratkaisuja. Lisäksi toteutamme myös liukuovikomeroiden kalusteet aina kasattuina ja millaisella mitoituksella haluat. Komeroihin on toteutettu hyvin erilaisia ratkaisuja, kuten mm. 12 cm syvä hyllykaappi asusteille ja 85cm syvä tila vieraspatjalle.

 

”mikään mitta ei ole ongelma”

Kuvia mittatilauskalusteistamme

30.09.2021
Kaksi keittiöratkaisua ajatuksella ”panosta” tai ”pihistä”
29.09.2021
Kerrostaloasunto sai uuden keittiön Kuopion satamassa
Tee RT-Kalusteen outletissa mahtavia löytöjä!
Tilaa RT-Kalusteen ilmainen uutiskirje
Tilaajana saat ensimmäisenä tiedon mielenkiintoisista ja halutuista uutuuksistamme! Uutiskirjeessä kerromme mm. keittiöiden suunnittelusta, muutoskohteistamme ja annamme projektivinkkejä. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.